ZA ARHITEKTE

Pri Gradom Plus  lahko pričakujete več kot neprimerljivo izbiro keramičnih ploščic in kopalniške opreme izjemne kakovosti po privlačni ceni: nudimo vam našo posebno arhitekturno storitev za profesionalne stranke, ki daleč presega kompetentno svetovanje o vseh vidikih ploščic in ugodnih pogojih. Kot arhitekt ali načrtovalec uporabite naše izkušnje in našo prvovrstno ponudbo storitev za hitro in strokovno izvedbo vaših prostorskih konceptov. Kot profesionalna stranka pri Gradom Plus boste deležni:

  • Strokovno svetovanje na kraju samem
  • Kreativne rešitve tudi za kompleksne gradbene projekte
  • Dobro utemeljena storitev načrtovanja, podprta z računalniškimi izrisi
  • Podpora s tehnično dokumentacijo, potrdili o preizkusih in ponudbami
  • Popolna logistika s pravočasno dostavo materiala
  • Zanimive ponudbe in posebni pogoji za trgovce

V gradbeništvu nista le natančnost in absolutna zanesljivost nepogrešljivi za vse poklice. Vse bolj je potrebna tudi visoka stopnja individualizacije in specializacije. Točno tu nastopimo mi z našo arhitekturno storitvijo. Zagotavljamo vam ekskluzivne ploščice, poznamo pravo rešitev za posebne zahteve, kot sta odpornost proti zdrsu ali prevodnost, in smo tudi pravi partner za izdelke po meri. Obvladamo vsak izziv in izpolnjujemo tudi visoke zahteve. Popolna obdelava naročil od svetovanja do dostave in kratkoročna dobava večjih količin izdelkov je za nas samoumevna.

Naši strokovni svetovalci poznajo vse zakonske predpise v zvezi s ploščicami, vedno so vam ob strani za vprašanja in predloge ter ostajajo vaš zaupanja vreden kontakt tudi po zaključku naročila. Po potrebi vam bomo z veseljem priporočili preizkušene in zanesljive izvajalce. Izvedite več o svojih prednostih kot profesionalne stranke pri Gradom Plus in stopite v stik z nami.

Veselimo se vašega klica ali kratkega sporočila po elektronski pošti.