CELOSTNE ZASNOVE

Oblikujte svojo prihodnost!

STONE LOOK

Površine kolekcije Brave interpretirajo lepoto redkih naravnih kamnov. Navdihnite se z izrazno močjo projektov, ki izkoriščajo ves potencial porcelanastih talnih ploščic z učinkom kamna in glinenih stenskih ploščic v enaki izrazni obliki, da jih lahko kombinirate v istem prostoru, npr. v kopalnici.

WOOD LOOK

Porcelanske ploščice z učinkom lesa izražajo privlačnost barv in odtenkov italijanskega hrasta. Entice je kolekcija, zasnovana tako, da polepša in doda občutek elegance in gostoljubja vsem prostorom zahvaljujoč naravnemu videzu, zemeljskemu občutku in izraziti raznolikosti barv.

CONCRETE LOOK

Interpretacije kolekcije Boost v videzu betona ustvarjajo prostore, ki odražajo značaj tistih, ki tam živijo. Od kopalnice, dnevne sobe do terase, kolekcija je zastavljena dovolj široko, da zajame vse prostore, ponuja tudi rešitve za bazenske obale.

METAL LOOK

Blaze je kolekcija z odsevnimi, prelivajočimi se kovinskimi učinki: namenjena minimalističnim, sodobnim interierjem. Na voljo je več velikostih in površinah – naravni, protidrsni in sijoči. Barve reproducirajo odtenke in sijaj več različnih kovin: aluminija in železa za hladne odtenke ter bronaste in kortenskega bakra za toplejše odtenke. Mineral se lahko uporablja za izdelavo stenskih ali talnih površin v stanovanjskih in lahkih poslovnih prostorih.